Enturo - Værksted, HobroService Priser

Er du i tvivl om de mange forskellige "service", og hvilket der passer til dig, så læs med her, og få en forklaring på de forskellige

Læs mere

Pris eksempler på reparationer

Her er samlet et lille udvalg af priser, på de mest gængse reparationer. er der ikke pris på det du mangler, så tøv ikke med at ringe 25 60 50 50

Se Priser

Motorolie ud af huset

Er du til "Gør det selv", sælges der også motorolie og andre gode sager ud af huset, se blandt andet motorolie her.

Se Udvalget

Enturo - Værksted

Enturo værksted, er et autoværksted nord for hobro, med speciale i Toyota Nissan og Honda. Og når der bliver sagt special, så handler det også om at lave stærke priser på de mest gængse reparationer, og du finder sjældent/ikke en bedre pris hos andre værksteder.

1

Originale dele: som en anden del af specialet, kan du vælge at få originale filtre ved service. Samt der er mulighed for andre ofte brugte original dele som giver en positiv forskel. Et godt eksempel er gearolie, mange entusiaster oplever bedre gearskifte ved brug af den originale olie, derfor kan du også få den originale gearolie her.

2

Original bildata. Dokumentation i form af lednings net, teknisk tegning eller hvad det nu kunne være, hentes fra fabrikanten selv, det giver den fordel at det ikke er skrevet/tegnet om eller på anden måde ændret til at passe et andet system. Det gør det nemmere og lettere at arbejde med, som i sidste ende giver en bedre reparation.

3

Lille lokalt Værksted. Her er ingen udgifter til dyre bilhuse eller showrooms. Det er med til at holde prisen i bund. Samt det er den samme du snakker med hver gang du ringer. (Jonas 25 60 50 50)

4

Prisen er typisk 20-30% billigere end andre ikke mærke værksteder, og sammenlignes der med autoriserede, er det ofte 50-70% billigere.


Er det noget for dig, så ring på 25 60 50 50, gerne mellem 16:00 og 18:00.

Mekaniker, Enturo

COPYRIGHT © 2021 AF LYSTILBILEN APS. ALLE RETTIGHEDER RESERVERET.