Osram Pære guide

Osram Pære guide
8. juli 2022 5 view(s)
Osram Pære guide

Er du blevet forvirret over alle de forskellige muligheder der er ved køb af forlygte pærer? Fortvivl ikke, her er samlet de forskellige typer, og kort forklaring af styrker/svagheder så du nemt kan vælge det der passer dig bedst.

En pære vil altid være et kompromis mellem 3 ting. Lysstyrke, Farve, Holdbarhed.
hvis du øger det ene, vil de andre 2 blive mindre.
Med Farve, menes jo mere hvid blålig lyset er, jo mindre lysstyrke/holdbarhed.

 

Osram Classic pæren.

Meget billig pære med acceptabelt lysniveau, den gode gamle pære.

 

Osram Ultra Life pærer

De grønne Ultra Life pærer er lavet med henblik på holdbarhed, og kun holdbarhed. De har meget lang levetid, men dette er på bekostning af lysstyrken. Du får altså mindre lys i forlygterne. For nogle, er det ikke et problem.

 

Osram Cool blue – Intense

Cool blue, og den nyeste cool blue intense som er efterfølgeren, er en god mellemvej. her er der fokus på et hvidt lys og godt lysudbytte. Hvidt lys har nedsættende effekt på lysstyrken, højere lysstyrke har effekt på levetiden. Det betyder at denne pære har skruet op for lysstyrken og ofret levetid, samtidig med en helt hvid/let blålig farve.

 

Osram Silver

Silver serien er en blanding mellem lysstyrke og levetid. Den giver et godt lysudbytte og længst muligt levetid med den øgede lysstyrke. Hvis du ikke går op i farven på lyset, men gerne vil have mere lysstyrke end standard, er dette pæren.

 

Osram Night Breaker Laser

Dette er pæren med mest lysstyrke. Den lyser op til 200% mere, og dette er på bekostning af levetiden. Den er farvet let blå, som er med til at give et hvidere lys, men ikke så meget som cool blue. Lev stærkt, dø ung en denne pærers motto.

 

Derudover er der pærer som Osrams Cool blue boost og LED kits, disse pærer er ikke lovlige, og derfor ikke med i listen.

COPYRIGHT © 2023 AF LYSTILBILEN APS. ALLE RETTIGHEDER RESERVERET.